Vijesti

              

Predsjednik KBS ispred Skupštine Srbije sa narodnim poslanikom Enisom Imamovićem (slika lijevo). Na sastanku sa narodnim poslanikom Muamerom Zukorlićem (slika desno)

U sklopu regionalne posjete predsjednik Kongresa Bošnjaka Svijeta Azem Dervišević obavio je i planiranu radnu posjetu Beogradu. Tom prilikom susreo se sa predsjednikom Stranke za pravdu i pomirenje i bošnjačkim narodnim poslanikom u Skupštini Srbije g.Muamerom Zukorlićem. Takođe se susreo i sa g. Enisom Imamovićem, Narodnim poslanikom SDA Sandžaka u Skupštini Srbije. Ovom sastanku prisustvovao je i g. Kenan Hajdarević, predsjednik Izvršnog odbora Liberalno demokratske partije, na čijem je čelu Čedomir Jovanović. Na sastancima je dogovorena buduća saradnja kroz različite oblike zajedničkog djelovanja i dogovoren je i plan aktivnosti za naredni period.

G. Dervišević ističe da je izuzetno zahvalan na srdačnoj i toploj dobrodošlici koja ga je dočekala tokom ova dva sastanka, kao i na ugodnom i nadasve korisnom druženju, te izražava nadu da će eventualna saradnja biti uspješna i plodonosna

KBS   

Gdje smo?

Kontaktirajte nas

Glavni ured Sarajevo

71000 Sarajevo, Titova 7
Bosna i Hercegovina
+387 33 222 886
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.